Popularni postovi

Savjeti kod neplodnosti II dio





Neplodnost se može liječiti i prirodnim putem a evo kako:U prvom dijelu je opisano kako djeluje recept, koji smo dobili, na organizam.Sada ćemo opisati neke detalje u vezi korištenja ovog recepta za liječenje neplodnosti.Čitao sam mnogo o toj temi,piše da prirodnim putem liječi macina trava(jedna vrsta),nekome je i pomoglo,ali nekoliko gospođa se žalilo da i nije neki lijek,bar se to može pročitati na internetu.Zavisi šta je u koga problem.Ili je možda do muškarca.Tu je u 50% slučajeva problem.Zato se trebaju ispitati oba partnera ili prirodno liječiti oboje.Iz razloga što onda idu na sigurno.Nekoliko je bilo slučajeva gdje muškarac ne dozvoljava da mu supruga kaže da treba ići on doktoru ,jer je kod nje sve u redu.Kako navodi ona pozorišna predstava Biće,biće,kada Velija Merimi kaže "Ne može se to velemajstoru desiti".To jest da će Merima roditi djevojčicu,a on pravi samo mušku djecu.Ipak se rodila djevojčica.Pa neka je.Božije davanje.Djeca se vole ,nema veze kojeg su spola.
Otišao sam malo s teme.Prateći problem neplodnosti ,zaključili smo da i debljina jednog od partnera igra važnu ulogu,ali ne u većini slučajeva.Kod tih parova sve je u redu ,a ne mogu imati djecu.Rješenje je kura mršavljenja.Teško je nekoga natjerati da skine kilograme,ili bolje rečeno taj neko pokušava to ,ali ne ide.Neko gubi imunitet,jer gladuje.Treba se posavjetovati sa stručnjakom ,koji će mu preporučiti odgovarajuću dijetu.Znam jednu osobu koja je mjesec dana jela samo meso,i smršala je da nije imala ni grama viška.To je skupa dijeta. Ovaj lijek je dobar i za druge stvari,jer čisti organizam,sva zakrčenja nestaju. Za ovaj put toliko,i nastavlja se.




tags:neplodnost i dijeta,mršavljenje,djeca,lijek za neplodnost

2 comments:

  1. zelila bi se zahvaliti na ljekovitim travima i tinkturi ,pišem iz mostara ,poslije koristenja ljekovitih trava i tinkture zatrudnila sam ,pisem da bi i drugim pomogla,meni su ljekovite trave pomogle.zelim se zahvaliti i pozdrav.

    ReplyDelete
  2. Pozdrav,tu smo da pomognemo koliko možemo.Drago nam je da ste uspjeli.

    ReplyDelete